Reguliere diensten

Wanneer kan ik de diensten bezoeken?

U bent altijd welkom! Wij organiseren elke week 2 diensten en een midweekse Bijbelstudie. U bent welkom op zondagmorgen om 11.00 uur en om 18.00 uur. Eén uur voor elke dienst is de kerk open en heeft u de gelegenheid om tijdens de bidstond God te zoeken in gebed.

Wat kan ik verwachten van mijn eerste bezoek?

Wij zijn een lokale startende gemeente in Almelo, welke verschillende leeftijden en culturen kent. God veranderd mensenlevens door Zijn woord, prediking vanuit Gods woord staat daarom centraal tijdens onze diensten. Voor en na de dienst is er de gelegenheid om koffie en thee te drinken en gezellig met elkaar na te praten.

Hoe ziet een reguliere dienst eruit?

Een kerkdienst opent met het zingen van liederen, waarbij alleen God grootgemaakt wordt. Na de opening in gebed, brengen wij speciale gebedsverlangens voor Gods troon en sluiten wij af met een aantal mededelingen. Tot slot halen wij een collecte op als investering in en voor Zijn Koninkrijk, om daarna over te gaan tot de preek. De boodschap is praktisch en enkel uit Gods woord en past bij de tijd waarin wij leven. Elke preek heeft een ander thema en gaat in op de hedendaagse onderwerpen. Na elke preek en activiteit nodigen wij iedereen uit om Jezus aan te nemen als hun redder en verlosser, een oproep voor jou om Jezus te willen volgen.

En mijn kinderen?

Jezus zei: “Laat de kinderen tot Mij komen…” Daarom is het ook onze overtuiging om uw kind welkom te laten voelen in de kerk. Er is daarom een oppas aanwezig, waar u tijdens de dienst uw kind naartoe kunt brengen.

Waar kan ik de kerk vinden?

Vlakbij station Almelo – de Riet bevindt zich Wijkcentrum de Schöppe, zie onderstaand de Google maps kaart voor een routebeschrijving.