Wat betekent kerst voor u?

Wat betekent kerst voor u? Het antwoord van veel mensen zou zeer waarschijnlijk; gezelligheid, gourmetten, eten, familie en kerstmarkten zijn. Allemaal zaken die fantastisch zijn, maar wel de essentie van kerst missen.

Kerst kent echter een andere betekenis dan waar veel mensen aan denken. Tijdens kerst staan wij stil bij de geboorte van Jezus Christus. Zonder deze geboorte was er geen redding mogelijk voor de mensheid, je zou kunnen stellen dat “Zijn geboorte werd onze wedergeboorte”.

Bij Evangelie Gemeente De Deur Almelo staan wij zondag 24 december stil bij de ware essentie van kerst. Om 11.00 uur hebben wij een speciale kerstdienst met een boodschap gericht op de geboorte van Jezus Christus. De kerstdienst zullen wij afsluiten met een heerlijke kerstmaaltijd. U bent van harte welkom!