Bidden & vasten

Er is een spreuk dat zegt; “Alles wat je aandacht geeft groeit” en daar zit een geestelijke waarheid in. Hoe minder aandacht voor de geestelijke zaken des te meer aandacht ons vlees krijgt. Daarom zullen wij een keus moeten maken om geestelijke zaken aandacht te geven.

Als kerk organiseren we daarom een aantal keer per jaar specifieke bidden & vasten periodes. In deze periode leggen wij de nadruk op de geestelijke zaken van onze gemeente. In de bijbel lezen we over Esther, zij worstelde met een dilemma waarbij ze afhankelijk moest worden van God. En samen met haar volk roept zij op om 3 dagen te bidden & te vasten. God begon daarna bovennatuurlijk te bewegen.

Bij Evangelie Gemeente De Deur Almelo willen wij net als Esther ook God bovennatuurlijk zien bewegen in de aanwezige noden. Daarom trappen wij het jaar 2024 geestelijk af door 5, 6 en 7 januari een periode te hebben van bidden & vasten.